Bewertungen für Xclusive Parking Valet

bei Flughafen Amsterdam -
9.0 Hervorragend, beurteilt von 118 kunden
Xclusive Parking Valet Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 9.0 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.3
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.6
9.2 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Xclusive Parking Valet

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Nicole K de 10 Geparkt von 07/06/2024 bis 10/06/2024

Nette Mitarbeiter und tolle Service ich bin begeistert

Erik T nl 10 Geparkt von 02/06/2024 bis 09/06/2024

Top service. Zowel halen als brengen van de auto. Bellen en na een paar minuten staat je auto weer voorgereden.

Hans d nl 10 Geparkt von 24/05/2024 bis 31/05/2024

Alles gewoon goed geregeld 👍

Joseph S nl 10 Geparkt von 12/05/2024 bis 24/05/2024

Alles snel en super geregeld

Johan D nl 10 Geparkt von 08/05/2024 bis 12/05/2024

We hebben de formule genomen waarbij ze onze auto wegzetten en bij aankomst terugbrengen , prima service , alles was perfect geregeld.

Charles J nl 9.2 Geparkt von 28/04/2024 bis 05/05/2024

Prima service. Ik had zelf een fout met de tijd gemaakt, maar dat bleek gelukkig geen probleem!

Wim J nl 8.3 Geparkt von 27/04/2024 bis 01/05/2024

We hebben voor de 1e keer gebruik gemaakt van Xclusive Parking Valet nadat we jaren met een Quick Parking hebben gewerkt. Beide bedrijven voldoen. Er is een opmerking wat heeft te maken met de wachttijden van 30 minuten of langer.

Hendrik H de 10 Geparkt von 15/04/2024 bis 24/04/2024

Es hat alles super funktioniert und der Mann bei Abflug, sowie die Frau bei Ankunft waren sehr freundlich. Kann ich nur empfehlen

Christiaan v nl 7.5 Geparkt von 15/04/2024 bis 17/04/2024

Bij aankomst op de terugweg stond de auto al klaar, maar op de heenweg hebben we ruim een half uur in de regen moeten staan wachten. Na ca een kwartier had ik nogmaals gebeld en mij werd verzekerd dat hij er binnen "3-4 minuutjes" zou zijn. Dat duurde dus nog 20 minuten. Ik probeer het nog 1 keer, wie weet was het een incident. Gebeurt het weer, dan ga ik eens een ander uitproberen.. Verder was ik tevreden

Peter C nl 10 Geparkt von 30/03/2024 bis 13/04/2024

Top service zonder show

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops