Bewertungen für Q-park Schiphol

bei Flughafen Amsterdam -
8.1 Sehr gut, beurteilt von 349 kunden
Q-park Schiphol Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.1 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 7.4
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.7
8.3 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Q-park Schiphol

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Ger V nl 8.3 Geparkt von 30/05/2024 bis 11/06/2024

Zeer goede overdekte parkeergarage. Goed bereikbaar. Goede service en uitstekend georganiseerd wat betreft inrijden en uitrijden via kenteken registratie. Goede busverbinding met connexion naar Schiphol.!! Een aanrader om daar te parkeren .

Vicky N nl 8.3 Geparkt von 02/06/2024 bis 10/06/2024

gemakkelijk te vinden en de auto staat veilig

Henri H nl 7.5 Geparkt von 29/05/2024 bis 08/06/2024

Prima parkeergarage, netjes en op 14 min. van Schiphol. Prettig verlicht als je nachts terug komt van vakantie. Prijs is ook prima.

S. L nl 9.2 Geparkt von 02/06/2024 bis 07/06/2024

Hele nette en veilige parkeergarage, aansluiting met de bus (Lijn 300) naar Schiphol perfect. op 1 minuut afstand van de garage en je wordt voor Schiphol afgezet. Let wel op dat je bij terugkomst aan de overzijde op de bus (Lijn 300) stapt (anders ga je naar de Arena)

Unknown U nl 6.7 Geparkt von 28/05/2024 bis 07/06/2024

Bij de bevestiging van de boeking zou het handig zijn dat aangegeven wordt welke bushalte je moet hebben voor transfer naar de luchthaven en ook voor de terug reis.

Inge L nl 7.5 Geparkt von 29/05/2024 bis 07/06/2024

Ruime parkeerplaats, makkelijk te vinden en goede busverbinding naar Schiphol. Verbeterpunt: nog even aangeven waar de bushalte te vinden is. Blijkbaar moesten we een trap op, daar kwamen we achter nadat we in de stromende regen alle bushaltes beneden al langs waren gelopen.

Sabrina G fr 9.2 Geparkt von 25/05/2024 bis 05/06/2024

Tres grand parking.

Birgitta H nl 9.2 Geparkt von 01/06/2024 bis 05/06/2024

Het is goed te doen maar zorg dat je op tijd bij de bushalte bent als je snachts naar Schiphol moet anders moet je een uur wachten.

Heinz-Jürgen M de 9.2 Geparkt von 20/05/2024 bis 25/05/2024

Wir wissen nicht warum, bei der Abreise ging die Schranke nicht hoch. Hatten vorab bezahlt. Ein kurzer Anruf - Schranke hoch :) Danke für den schnellen Service.

J.H.M. v nl 10 Geparkt von 12/05/2024 bis 25/05/2024

komen gemaakte afspraken na en zeer vriendelijk personeel

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops