Bewertungen für ParqPoint

bei Flughafen Rotterdam -
8.2 Sehr gut, beurteilt von 15 kunden
ParqPoint Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.2 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.1
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.0
8.5 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu ParqPoint

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Anna Rozema nl 8 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

ParqPoint Shuttle heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hun vriendelijke chauffeurs en punctuele service maakten mijn reis stressvrij. Ik raad ze sterk aan!

Kees Tilman nl 8 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Erg tevreden over de parkeerplaats en de shuttle service van ParqPoint Shuttle. Alles was soepel en goed georganiseerd. Een zorgeloze ervaring!

Thomas Lietmaier nl 7.7 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Ik ben erg tevreden over ParqPoint Shuttle. Ze namen al mijn zorgen weg met hun uitstekende service en stipte shuttlebus. Een geweldige oplossing voor stressvrij reizen

Frank Wieringa nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Perfecte parkeerplaats voor reizigers. De shuttle was precies op tijd en de prijs was meer dan fair. ParqPoint Shuttle krijgt van mij vijf sterren!

Sophie Keizer nl 8 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Het reserveren van een parkeerplaats bij ParqPoint Shuttle was eenvoudig en de prijs was redelijk. De shuttle service was een grote bonus. Zeker vijf sterren!

Liesbeth Pauw nl 8 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

De service van ParqPoint Shuttle was uitstekend. We werden snel opgehaald en afgezet. Heel handig en betaalbaar!

Henk Jaarsma nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

ParqPoint Shuttle maakte mijn reis zoveel makkelijker. Geen gedoe met parkeren en een snelle rit naar het vliegveld. Ik zal hier zeker weer parkeren

Carla Feenstra nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

De service bij ParqPoint Shuttle was uitstekend. Ze maakten ons vertrek en aankomst zo veel eenvoudiger. Ik zou hen zonder aarzeling aanbevelen.

Rob Geertsma nl 8 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Ik parkeer altijd bij ParqPoint Shuttle wanneer ik vlieg. Hun service is consistent betrouwbaar en hun prijzen zijn zeer redelijk. Altijd een goede ervaring!

Elsbeth reijners nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Het personeel bij ParqPoint Shuttle was erg behulpzaam en professioneel. De shuttle naar de luchthaven was schoon en comfortabel. Een top ervaring!

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops