Bewertungen für GreenParking Rotterdam 1

bei Flughafen Rotterdam -
8.7 Sehr gut, beurteilt von 17 kunden
GreenParking Rotterdam 1 Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.7 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.0
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.2
8.8 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu GreenParking Rotterdam 1

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

ed j nl 7.5 Geparkt von 31/05/2024 bis 06/06/2024

Dichtbij het vliegveld , busje was zowel op heen als terug weg snel geregeld. En auto stond prima geparkeerd.

Olga Z nl 10 Geparkt von 02/06/2024 bis 06/06/2024

Alles was supernetjes geregeld. Een aanrader

Jan T nl 9.2 Geparkt von 29/04/2024 bis 13/05/2024

Prima parkeren

Natasja V nl 9.2 Geparkt von 17/04/2024 bis 24/04/2024

Prima parkeerplaats. Een klein en overzichtelijk terrein waar de auto achter een slagboom staat. Als je belt voor de taxi om je naar- en van Rotterdam Airport te halen, is die in een heel korte tijd daar. Vriendelijk personeel!

Coriena D nl 7.5 Geparkt von 01/03/2024 bis 08/03/2024

Prima

Marcel v nl 5 Geparkt von 13/02/2024 bis 20/02/2024

S’morgens om 4.30 uur aankomen bij het parkeerterrein, en dan werkt je barcode niet. Telefonisch kon ik niemand bereiken. Uiteindelijk heeft de chauffeur van de pendeldienst, De slagboom opengemaakt. Hij heeft toen een foto van mijn bevestiging gemaakt en zou die naar jullie doorsturen, en ik zou daar bericht van krijgen. Ik heb geen bericht ontvangen. Terug gekomen van vakantie heb jullie gebeld en het verhaal uitgelegd. We werden netjes opgehaald de chauffeur heeft weer een foto gemaakt en gewacht tot we alle koffers in de auto hadden staan en netjes weer de slagboom opengemaakt.

Jolanda V nl 10 Geparkt von 12/02/2024 bis 19/02/2024

Prima plek om te parkeren. Transfer staat al klaar om je naar het vliegveld te brengen. Wanneer je weer aankomt is de transfer er weer binnen 10 minuten om je weer naar de auto te brengen

Sigrid E nl 10 Geparkt von 04/02/2024 bis 08/02/2024

Prima service! Zeer snel weggebracht en ook weer zeer snel opgehaald. Echt een aanrader.

Richard N nl 9.2 Geparkt von 25/01/2024 bis 28/01/2024

Wegbrengen en ophalen top. Alleen de email bevestiging was niet helemaal foutloos l. Chauffeurs hebben dit flexible opgelost

Gerard W nl 9.2 Geparkt von 20/01/2024 bis 27/01/2024

Het was perfect gebeld en de bus stond al klaar. De chauffeur was goed behulpzaam en weer snel naar de auto. Goede adviezen voor het terrein te verlaten perfect. Volgende keer wordt het weer parkcare.nl succes met het bedrijf. Groetjes Gerard.

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops