Bewertungen für Schiphol Parking EU

bei Flughafen Amsterdam -
8.4 Sehr gut, beurteilt von 54 kunden
Schiphol Parking EU Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.4 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.6
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.4
8.3 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Schiphol Parking EU

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Bjorn P nl 9.2 Geparkt von 04/06/2024 bis 13/06/2024

Prima service, duidelijke communicatie, vriendelijke chauffeur, dichtbij het vliegveld en betaalbaar. Zeker een aanrader!

Samantha V nl 7.5 Geparkt von 08/06/2024 bis 12/06/2024

We hebben een supper goede ervaring gehad met deze dienst om onze auto te parkeren in Aalsmeers studio. We werden opgehaald en vlak bij de vertrek hal afgezet . We waren er zo En we werden ook weer goed opgehaald op de afzetplek. En de chauffeurs waren heel vriendelijk en behulpzaam. De volgende keer als we weer vanaf Schiphol vliegen dan gaan we weer met organisatie boeken . Zo goeden ervaring hebben we gehad.

Yousif Y nl 8.3 Geparkt von 04/06/2024 bis 12/06/2024

Het ging over het algemeen soepel. We hadden een terugvlucht in de avond en we zouden aan het begin van de nacht aankomen op Schiphol, maar onze vlucht werd met anderhalf uur vertraagd. Het mailadres wat ze in mijn bevestigingsmail hebben vermeld is verkeerd. Ik kreeg namelijk een foutmelding. Ik heb het nummer gebeld wat in mijn bevestigingsmail stond en ik kreeg een antwoordapparaat. Je kan dus niet direct met iemand praten. Maar het antwoordapparaat gaf een ander mailadres aan. Ik heb mijn mail daarnaartoe verstuurd en ik kreeg een hele nette mail terug. Ze houden er rekening mee dat we veel later in de nacht zouden aankomen. Gelukkig ging alles goed en werden we op tijd opgehaald.

Evan v nl 10 Geparkt von 05/06/2024 bis 12/06/2024

Super

Vinayagamoorthy S de 4.2 Geparkt von 04/06/2024 bis 12/06/2024

The service was bad. The number was in dutch so I didn’t understand anything. I waited and didn’t know if we get picked up. The driver for departure was really nice and kind. The other one, who came to pick us up was unfriendly. Didn’t ask for our name I asked every driver if they are our shuttle service. Next time I will pay more money and will park next to the airport. Sorry I wouldn't recommend it for families or big groups

Stan R nl 10 Geparkt von 31/05/2024 bis 09/06/2024

Mooi dichtbij Schiphol, vriendelijke behulpzame mensen en nette prijs.

Bert R nl 10 Geparkt von 01/06/2024 bis 08/06/2024

Prima service! Goede afspraken. Zowel brengen als halen ging heel vlot. Vriendelijke chauffeurs. Ook app pick up point is heel makkelijk. En goed bewegwijzerd!

shiwan r nl 10 Geparkt von 04/06/2024 bis 07/06/2024

Vriendelijke man hij heeft mij naar Schiphol gebracht en op tijd opgehaald! Groeten, Rijschool Belbas

Wijnand R nl 2.5 Geparkt von 31/05/2024 bis 07/06/2024

Het lukte ons niet om contact te krijgen met de garage: ‘uw reservering is niet herkend’. Ook de klantenservice was onbereikbaar: de mailbox was vol. We konden dus helemaal niet parkeren. Bij de garage in Aalsmeer was niks en niemand te bekennen. Dag 85 euro! Ik zal het iedereen afraden om bij Parkcare te parkeren

Anna B de 2.5 Geparkt von 31/05/2024 bis 07/06/2024

Ihr habt mich einfach verascht, Ich möchte mein Geld zurück. Es war keiner vor Ort und keiner war zu erreichen. Ich musste darauf hin zum Flughafen fahren und mein Auto dort parken und noch mal über 150€ zahlen Danke für nichts. Bitte mein Geld zurück überweisen.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops