Bewertungen für Schiphol Parking EU Valet

bei Flughafen Amsterdam -
8.3 Sehr gut, beurteilt von 16 kunden
Schiphol Parking EU Valet Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.3 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.2
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.3
8.3 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Schiphol Parking EU Valet

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Eva Jacobs nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Uitzonderlijk vriendelijk personeel, iets hogere prijs, acceptabele afstand tot de luchthaven.

Femke van der Meer nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Ik vond de kwaliteit van de service uitstekend. De afstand tot de luchthaven was perfect, waardoor mijn reis soepel verliep.

Liv Jacobs nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Mijn ervaring met Schiphol Parking EU Valet was bijzonder prettig. Het personeel was niet alleen vriendelijk en professioneel, maar ook zeer efficiënt in het afhandelen van mijn parkeerbehoeften.

Timo de Jong nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Efficiënte service, goede prijs-kwaliteitverhouding, iets verder van de luchthaven dan gehoopt.

Jasper van Dijk nl 8.7 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Ik was zeer tevreden over de service van Schiphol Parking EU Valet. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam bij het afhandelen van mijn parkeerbehoeften.

Zoë van der Berg nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Ik was zeer tevreden met de service die ik kreeg bij Schiphol Parking EU Valet. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam!

Gerrit J de 6.7 Geparkt von 06/05/2024 bis 08/05/2024

The waiting time at departure seems too long to us. Even after calling half an hour in advance, we had to wait 15 minutes. When we returned we got the car very quickly, but it seemed as if the driver had not treated the car with care. I have never had such high fuel consumption as the delivery guy. I guess he drove very sportily with the cold car.

Roos Smit nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Mijn ervaring met Schiphol Parking EU Valet was zeer positief. Het personeel was vriendelijk en efficiënt.

Sarah van den Berg nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Geweldige service, vriendelijk personeel, redelijke prijs en perfecte afstand tot de luchthaven.

Isa Kuijpers nl 8 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Ik was zeer tevreden met de service die ik kreeg bij Schiphol Parking EU Valet. Het personeel was vriendelijk en professioneel, en ik voelde me direct welkom.

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops