Bewertungen für Parking Point Valet

bei Flughafen Amsterdam -
8.8 Sehr gut, beurteilt von 168 kunden
Parking Point Valet Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.8 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.3
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.4
8.7 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Parking Point Valet

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Sabine K de 7.5 Geparkt von 27/05/2024 bis 06/06/2024

The Telephone contract is only in dutch and extremely bad available. The team is very friendly

Pieter W nl 7.5 Geparkt von 18/05/2024 bis 25/05/2024

Het ophalen en brengen is dik in orde. Kon op de website niet de juiste tijd invoeren dat we terug kwamen en hierdoor moesten we iets langer wachten. Weet niet waarom niet naar de vluchtgegevens word gekeken dan is iedereen op de hoogte toch

Eric v nl 10 Geparkt von 16/05/2024 bis 25/05/2024

Zeer nette medewerkers en ondanks dat ik was vergeten een half uur van tevoren, toch nog snel bij ons om de auto in ontvangst te nemen. Klantenservice goed bereikbaar.

Christoph H de 7.5 Geparkt von 07/05/2024 bis 25/05/2024

wie immer, alles zuverlässig und pünktlich abgelaufen

Davy T nl 8.3 Geparkt von 12/05/2024 bis 18/05/2024

Ging prima. Bij ophalen moesten we even buiten wachten

Mayke Balk d nl 8.3 Geparkt von 06/05/2024 bis 13/05/2024

Handige service. Vriendelijke mensen. Heel fijn dat je voor de vertrekhal kan stoppen. En ook weer kan instappen. Geen gedoe met sjouwen naar een parking. P.s Het telefoonnummer in de informatie mail is niet (overal) goed, dus dat was even een zoektochtje (midden in de nacht) Maar het is goedgekomen.

Marten W nl 7.5 Geparkt von 25/04/2024 bis 12/05/2024

Goed geregeld Moesten bijna 50 minuten wachten op onze auto. Was erg druk.

Reinder B nl 5 Geparkt von 04/05/2024 bis 11/05/2024

Het afgeven van de auto ging prima. Het wachten nadat we gebeld hadden na de landing duurde echter ruim een uur. Daarnaast had de auto tegen de afspraken in duidelijk buiten gestaan. Vogelpoep komt er niet zo maar op. En de auto was bloedheet van binnen.

Kristel V nl 10 Geparkt von 03/05/2024 bis 10/05/2024

Super snel en super vriendelijk! Aanrader!

Jaap P nl 5 Geparkt von 29/04/2024 bis 04/05/2024

Bij aankomst op het vliegveld moesten we erg lang wachten, 2 keer gebeld! Toen de chauffeur er eenmaal was kon er geen "hallo" vanaf, zei geen boe of bah en had er duidelijk geen zin in. Bij terugkomst moesten we, volgens de instructie, direct bellen als we geland waren, gedaan, maar toen werd gezegd: bellen als je de bagage hebt. Prima hoor, maar zet dan dan duidelijk in de instructie. Ook toen moesten we weer 15 minuten wachten... Maar deze keer was de chauffeur erg vriendelijk!

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops