Bewertungen für Fast Shuttle Parking Valet

bei Flughafen Amsterdam -
8.3 Sehr gut, beurteilt von 16 kunden
Fast Shuttle Parking Valet Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.3 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.4
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.0
8.4 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Fast Shuttle Parking Valet

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Sanne Van Fliet nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

De service van Fast Shuttle Parking Valet was geweldig. Zeer efficiënt en vriendelijk personeel. Ik geef ze een dikke 9!

Max van der Linden nl 7.7 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Ik kan Fast Shuttle Parking Valet ten zeerste aanbevelen. Betaalbaar en betrouwbaar

Lucas Pathuis nl 8.7 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Fast Shuttle Parking Valet heeft mijn verwachtingen overtroffen. Betaalbaar en efficiënt. Ik zal hier zeker weer parkeren.

Mark Maatsen nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Fast Shuttle Parking Valet bood uitstekende diensten. De prijzen waren redelijk en de shuttle service was snel.

Fleur de Wit nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Een geweldige ervaring met Fast Shuttle Parking Valet. De prijzen waren redelijk en de service was top. Ik kom zeker terug!

Nina Koning nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Mijn ervaring met Fast Shuttle Parking Valet was fantastisch. Zeer professionele service en vriendelijk personeel. Ik geef ze een dikke 9!

Thijs van den Berg nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Fast Shuttle Parking Valet bood uitstekende service. De shuttle was op tijd en het personeel was zeer behulpzaam. Een 9 waard!

Daan van der Berg nl 8.3 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Ik was zeer tevreden met Fast Shuttle Parking Valet. De service was snel en betrouwbaar. Ik zal hier zeker weer parkeren bij mijn volgende reis.

Thijs Lintstra nl 8 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

en fantastische ervaring met Fast Shuttle Parking Valet. De shuttle was op tijd en het personeel was erg behulpzaam.

Mila de Jong nl 8 Geparkt von 15/06/2024 bis 15/06/2024

Ik was zeer tevreden met Fast Shuttle Parking Valet. Vriendelijk personeel en een snelle service. Een aanrader voor iedereen

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops