Bewertungen für A4 Parken Schiphol

bei Flughafen Amsterdam -
9.0 Hervorragend, beurteilt von 76 kunden
A4 Parken Schiphol Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 9.0 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.3
Preis-Leistungs-Verhältnis 9.3
9.4 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu A4 Parken Schiphol

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Leonie v nl 9.2 Geparkt von 27/05/2024 bis 10/06/2024

Perfect. Alles goed geregeld, goed bereikbaar, keurig terrein. Breng- en haalservice uitstekend. Fijne chauffeurs.

Christiane M de 7.5 Geparkt von 23/05/2024 bis 03/06/2024

Freundlicher Service

Sjaan B nl 10 Geparkt von 10/05/2024 bis 20/05/2024

Geweldige service . Betaalbaar en vriendelijk personeel.

Antonius M nl 9.2 Geparkt von 06/05/2024 bis 17/05/2024

Vlot en netjes behandelt, goede service voor een goede prijs.

Hubertus J nl 8.3 Geparkt von 21/04/2024 bis 04/05/2024

Prima parking. Ophalen en terugbrengen zelfs tot aan de auto. Vriendelijke en nette chauffeurs. Telefonisch contact ook prima. Volgende keer weer hier parkeren. Oh ja, ook geen lange wachtijden gehad.

Johanna Z nl 10 Geparkt von 25/04/2024 bis 03/05/2024

Perfect! Snelle service met brengen en halen. En dicht bij schiphol! Wij waren vergeten te bellen bij de terugkomst,geen probleem er kwam meteen een andere collega ons ophalen,top!!

Toos I nl 8.3 Geparkt von 24/04/2024 bis 01/05/2024

Alles perfect geregeld , een aanrader voor iedereen

Tanja D nl 8.3 Geparkt von 30/03/2024 bis 14/04/2024

super efficient in brengen en ophalen. ik panikeerde even toen ik bij aankomst geen vrije plek vond, maar zodra het busje terugkwam, was dat euvel opgelost & was de parkeerplaats ruim breed genoeg voor iemand die geen parkeertalent heeft :-)

Carine S nl 5.8 Geparkt von 05/04/2024 bis 14/04/2024

Niet zo tevreden, wij zijn bij terugkomst niet tijdig opgehaald (stonden meer dan een uur in de kou), terwijl er vooraf vluchtnummer en aankomst was doorgegeven. De rit van en naar Schiphol duurt ook best lang.

Gunther P nl 10 Geparkt von 31/03/2024 bis 14/04/2024

prima georganiseerd en makkelijk bereikbaar

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops