Bewertungen für ParkingSpacesDUS Valet

bei Flughafen Düsseldorf -
8.8 Sehr gut, beurteilt von 274 kunden
ParkingSpacesDUS Valet Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.8 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.2
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.7
8.6 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu ParkingSpacesDUS Valet

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Uwe H de 10 Geparkt von 27/05/2024 bis 05/06/2024

Wir werden den Dienst jederzeit wieder in Anspruch nehmen.

Ingo W de 10 Geparkt von 21/05/2024 bis 26/05/2024

Top. Fahrt und Fahrer super 👍

medical-fit GmbH T de 6.7 Geparkt von 11/05/2024 bis 18/05/2024

Leider konnten wir nachdem wir gelandet sind eine halbe Stunde niemand erreichen , dass unser Auto wiedergebracht wurde .

Hans Thomas B de 10 Geparkt von 11/05/2024 bis 18/05/2024

Alles Bestens!!!

Robert M nl 2.5 Geparkt von 06/05/2024 bis 13/05/2024

Niet bereikbaar Niks geregeld Auto op andere plek moeten parkeren Met hoge kosten.

M M nl 8.3 Geparkt von 03/05/2024 bis 11/05/2024

Ideaal om zo vanuit je auto het vliegveld op te stappen. Ook prima prijs. We moesten echter €10,- extra betalen ter plaatse omdat we 20 min voor aanvang op vliegveld hadden gebeld dat we eraan kwamen ipv 30 min van tevoren toen we op vakantie gingen. Normaal geen probleem want afspraak is afspraak maar wel heel vreemd dat het blijkbaar wel zomaar kan dat je bij terugkomst na je vakantie 40 (!!) minuten op je auto moet wachten.

Annelien C nl 5.8 Geparkt von 02/05/2024 bis 09/05/2024

Geen aanrader! Bij aankomst erg lang wachten op het op laten halen van de auto, vervolgens een man aangesproken en hij geeft aan dat hij van een ander bedrijf is. Uiteindelijk komt hij terug en blijkt het toch wel te kloppen. Moest ik 20 euro betalen, omdat hij ons liet wachten. Ik gaf aan dit niet te willen betalen, dan werd mijn auto niet meegenomen kreeg ik te horen. Slechte service. Vervolgens werd het nog erger bij terugkomst: met een kleine meid van 2 jaar hebben ze ons ruim anderhalf uur laten wachten, echt schandalig!

Mike B nl 10 Geparkt von 01/05/2024 bis 08/05/2024

Helemaal top geregeld auto voor de deur van het vliegveld, en bij terugkomst binnen 5 min stond onze auto er weer. Echt een aanrader

Bertha M nl 5.8 Geparkt von 01/05/2024 bis 08/05/2024

Heen vlucht: Er werd soms wel en soms niet opgenomen waardoor het lastig was om aan te geven waar we stonden te wachten met de auto en voor ons lastig om te weten wie de persoon is die onze auto mee moet nemen. Terug vlucht: Het nummer wat wij hadden gekregen bij afleveren auto bleek een verkeerd nummer te zijn. De persoon aan de lijn gaf aan dat hij al tijden gebeld wordt met de vraag of de auto gebracht kan worden. Paniek bij ons dus. Zijn we opgelicht? Waar is de auto? Het originele nummer van de boeking gebeld. Ik 8 keer en mijn vriendin 10 keer. De ene keer ging de telefoon lang over de andere keer direct voicemail. Uiteindelijk de organisatie te pakken kunnen krijgen en toen was de auto er ook binnen tien minuten. Maarja we stonden al een tijdje buiten te wachten met de koffer. Dit was mijn eerste ervaring met valet parking. Volgende keer gewoon weer op een parkeerplaats zodat ik weet waar de auto staat en er direct heen kan lopen/shuttle bus. De vakantie zelf was top.

Ronald H nl 9.2 Geparkt von 30/04/2024 bis 07/05/2024

De auto werd op tijd opgehaald, via Whatsapp bellen om de de chauffeur bereiken. Op whatsapp berichten werd niet gereageerd, maar ze namen wel op via Whatsapp bellen. Wij hadden voor het ophalen in de ochtend nog een keer gebeld of het allemaal goed zou komen en direct na de landing opnieuw gebeld, dat we geland waren. Toen we buiten stonden, hadden we binnen 15 minuten onze auto. Wel was er al bijna een uur mee gereden, toen wij de auto terug kregen en ca. 80 km meer op de teller.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops