Bewertungen für My-Parkdus

bei Flughafen Düsseldorf -
9.2 Hervorragend, beurteilt von 93 kunden
My-Parkdus Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 9.2 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.6
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.8
9.2 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu My-Parkdus

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Christoph E. H de 10 Geparkt von 28/04/2024 bis 06/05/2024

Hohe Zuverlässigkeit, TOP Service, nah am Flughafen - gerne wieder 👍😊!

miranda s nl 7.5 Geparkt von 29/04/2024 bis 06/05/2024

Goed geregeld. Er wordt niet vermeld dat je ter plekke nog 5 euro moet betalen, dit omdat de toegang tot de airport nog moet worden betaald. Dit kan beter in de prijs zitten. Komt wat louche over. Ook als je met meerdere gezinnen tegelijk in 1 auto gaat..

Michael N de 8.3 Geparkt von 28/04/2024 bis 04/05/2024

Sehr nette Mitarbeiter; 5,-EUR Extrakosten vor Ort zu zahlen für Einfahrt des Shuttlebusses in den Abflugbereich; Für die Abholung mit dem Shuttle vom Flughafen etwas Zeit einkalkulieren.

Frieda B nl 8.3 Geparkt von 27/04/2024 bis 03/05/2024

Goed geregeld allemaal

Erica V nl 5.8 Geparkt von 27/04/2024 bis 03/05/2024

We hebben 3 kwartier staan wachten op het vliegveld na ons telefoontje dat we de bagage hadden. Meerdere malen gebeld waar ze bleven. Bleek dat ze een probleem hadden met het personeel. Uiteindelijk gaan lopen richting de parkeerplaats omdat het midden in de nacht was en de kinderen moe waren en het koud hadden, toen we ineens onze auto zagen rijden. Weer teruggelopen naar het afgesproken punt en toen gaf meneer aan dat ze door een personeelstekort nu de auto kwamen brengen ipv met een shuttlebus naar de parkeerplaats te gaan. Was een extra service waar ze geen kosten voor in rekening brachten. We waren wel verbaasd en vonden het jammer dat ze niet aangaven te komen met onze auto.

Barbara G de 7.5 Geparkt von 21/04/2024 bis 30/04/2024

Wir haben nach der Rückkehr 40 Minuten auf unser Auto warten müssen.

Jaouad E nl 7.5 Geparkt von 17/04/2024 bis 24/04/2024

Afstand en gemak was goed. Je rijdt naar een dichtbijzijnde locatie en geeft je sleutel af. Vervolgens wordt je gebracht naar de airport. Bij terugkomst staat jouw auto klaar om gelijk mee te nemen. Weet echter wel waar je exact naartoe moet om parkeerkosten te voorkomen. Grote minpunt was bijbetaling omdat mijn bus te groot was. Hier werd op de website bij boeken niets over vermeldt. Betrof bijna verdubbeling van de kosten en stelde mij voor een blok.

Robert O nl 9.2 Geparkt von 27/03/2024 bis 31/03/2024

We were quite delayed with your return flight(4 hours) and arrived in the middle of the night, and still he picked us up from the airport. so we are very happy with the service

Nina T de 10 Geparkt von 16/03/2024 bis 20/03/2024

Es ist nah zum Flughafen und wir wurden sehr schnell nach unserem Anruf wieder abgeholt. Vor Ort war MyParkdus nicht so einfach zu finden wie andere Anbieter. Zusätzlich zum normalen Preis muss noch 5€ gezahlt werden, da man neuerdings am Flughafen für je angefangene 15 Minuten 2,50€ zahlt. Also hinbringen und abholen ergeben dann insgesamt 5€.

Qadar Y nl 10 Geparkt von 11/01/2024 bis 15/01/2024

Perfect. And even on time picked up at airport. God bless this owner and will for sure return

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops