Bewertungen für Fly Park

bei Flughafen Düsseldorf -
8.5 Sehr gut, beurteilt von 43 kunden
Fly Park Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.5 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.1
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.1
8.1 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Fly Park

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Hartmut S de 6.7 Geparkt von 03/05/2024 bis 15/05/2024

Die per Mail zugesandte Information zur Anreise war mangelhaft. Falsche Adresse Als wir uns ca. 30 Min vor unserer Ankunft telefonisch gemeldet haben, mussten wir am Telefon erfahren, dass die Adresse Flughafenstr.105 falsch ist. Sondern wir zum Terminalring 1 müssen. Unser NAVI führt uns in den Bereich der Taxen. Vielleicht haben wir auch etwas flasch verstanden. Im Telefonkontakt mit Ihrem Mitarbeiter gab es leider sprachliche Verständigungsprobleme. Hinweise auf Bereich B oder C waren für uns nicht gut verständlich. Warum geben Sie keine bessere Beschreibung? Vielleicht mit Anfahrtskizze. Für Personen die sich am Flughafen auskennen, mag es vielleicht alles einfacher sein. Aber wir kannten uns leider am Flughafen Düsseldorf nicht aus. Dass bei der Rückreise das Auto im Bereich Abflug wieder übergeben wird, war auch nicht klar beschrieben. Bei der Fahrzeugabgabe hat der Mitarbeiter zwar was von bereich B oder C gesagt. Den Bereich B C haben wir dann zuerst bei Arrival vergeblich gesucht. Insgesamt haben wird den Service somit nicht so gut empfunden

Nes B nl 2.5 Geparkt von 02/05/2024 bis 11/05/2024

Ik ben erg teleurgesteld in de service van Parkcare. Ik had Gereserveerd via de site netjes betaald. Ik krijg een nummer in mijn mail die ik moest bellen. Nummer gebeld en adres wordt naar mijn telefoon gestuurd.. Kom ik bij Desbetreffende garage en deze wisten van niks. Dit wil je niet hebben vlak voor vertrek. Ben nog bij alle garages in de omgeving geweest en deze wisten van niks. Continu aan het bellen met park care maar deze waren telefonisch niet bereikbaar. Ondertussen nog steeds op zoek naar de garage. Uiteindelijk niet gevonden en weer een nieuwe garage moeten boeken en betalen. Veel mailtjes gestuurd en nog niks terug gehoord. Ik vind dit erg schandalig. Zo hoor je niet met betalende klanten om te gaan. Ik wil Zsm mijn geld terug.

Rick L nl 5.8 Geparkt von 30/04/2024 bis 11/05/2024

Ik wilde niet te veel uitgeven voor het parkeren en dan zit je hier goed. Maar ik zal het niet snel nog een keer zo doen. Het is echt low budget. Allereerst zet je je auto neer bij een oud pand aan de weg en zij gaan vervolgens je auto ergens parkeren. In totaal is er 34 km gereden met mijn auto, dus ik weet niet waar hij geparkeerd is, maar in ieder geval niet in de beurt. Daarnaast was de telefonische communicatie lastig, aangezien er niet goed Engels gepraat werd. Hierdoor was communiceren lastig. Het is dus een prima optie als je voor low budget gaat, maar een paar euro duurder en je hebt een beter gevoel als je daarna op het vliegtuig stapt.

Paul O de 5.8 Geparkt von 02/05/2024 bis 10/05/2024

Haben uns beim Abflug so lange stegen lassen das wir Parkgebuhr zahlen mussten. Trotz das der Fahrer da stand aber uns nicht gesucht hat. Die kosten waren für uns. Beim Ruckfahrt war es Prima.

Eric d nl 9.2 Geparkt von 01/05/2024 bis 09/05/2024

Great service, exactly as promised. We called after we got our luggage and within 5 minutes our car arrived. Next time I will use the service again.

Marcel B nl 8.3 Geparkt von 29/04/2024 bis 06/05/2024

30 min voor aankomst vliegveld Düsseldorf telefonisch contact gehad met parkcare. Bij aankomst was het even zoeken welke uit/ingang ik moest zijn op departures, maar chauffeur snel gevonden. Na afgifte werd de km-stand en staat van de auto even nagelopen en daarna kon ik snel mijn reis vervolgen. Bij terugkomst op Düsseldorf heb ik nadat ik de bagage van de band haalde wederom parkcare gebeld om mijn auto voor te laten rijden. Ik heb bij departures (uit-/ingang nr.10) misschien 5 minuten gewacht en mijn auto werd keurig voorgereden. Fijne dienst en snelle service. Enige puntje van kritiek is de slechte telefoonverbinding met de centrale. Waarschijnlijk worden alle gesprekken middels speaker gevoerd en is daarom niet altijd goed hoorbaar.

Rianne v nl 5.8 Geparkt von 26/04/2024 bis 06/05/2024

Volgens instructie gebeld 20 minuten voor we op het vliegveld waren. De man sprak half engels / half Duits terug, met heel slecht geluid. Na 15 min aan de lijn te hangen, waarvan hij 1x ophing, bleek dat ze de reservering niet konden vinden op naam / kenteken / reserveringsnummer. Had gewoon een bevestigingsmail. Daardoor wilden ze niet naar de luchthaven komen om de auto te halen zoals afgesproken, we moesten naar hun parkeerplaats komen. Daar was het snel gevonden en werden we met een busje naar de terminal gebracht. Waren nog op tijd, maar je krijgt dus niet wat je reserveert zo. Terugweg belden we weer 20 min voor we er waren. Wederom slechte verbinding met iemand in een auto, was gokken waar we heen moesten. We waren uiteindelijk 2 min later, dat heb ik hen ook nog geappt. Toen we aankwamen bij de auto met kleine kinderen werd de man heel kwaad omdat we niet hadden opgenomen (hij belde 4x in die 2 minuten...), terwijl wij aan het zoeken waren naar de juiste uitgang. Misschien gaat het normaal anders, maar deze ervaring was niet top, super onvriendelijk en onredelijk.

Volker H de 9.2 Geparkt von 27/03/2024 bis 03/04/2024

Die Übergabe lief super problemlos😀👍

Udo Z de 9.2 Geparkt von 03/03/2024 bis 10/03/2024

Valet Parking das erste Mal gebucht. Der Mitarbeiter holt das Auto am Abflug ab und bringt es wieder nach Ankunft zurück. Klappt das, wem gebe ich mein Auto und bekomme ich es wieder? Ja, sogar gewaschen. Der Mitarbeiter war freundlich und kompetent. Keine lange Suche kurze Wege, ich bin begeistert. Also Fazit, ein super Angebot immer gerne wieder. Volle Punktzahl.

Ulrich L de 7.5 Geparkt von 10/10/2023 bis 19/10/2023

Leider war ich mit der letzten Buchung nicht zufrieden. Sehr lange Wartezeit bei der Rückübernahme Datum 19,10,2023 1. Anruf 23.11 2. Anruf 23:55 Wagenübernahme ca. 00:03 (fast 1 Stunde Wartezeit) Ich würde ich sehr über eine "kleine" Rückvergütung freuen, um auch weiterhin Ihren bis data zufriedenstellenden Service zu nutzen. m.f.G. - Ulrich Lenke

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops