Bewertungen für Aeropark

bei Flughafen Charleroi -
7.8 Gut, beurteilt von 398 kunden
Aeropark Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 7.8 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.5
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.9
7.1 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Aeropark

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Walter H de 6.7 Geparkt von 06/06/2024 bis 13/06/2024

Leider ist der Weg vom Airport zum Wartepunkt für den Bus etwas lang

Johan P nl 2.5 Geparkt von 29/05/2024 bis 08/06/2024

The worst service of all

Henri M nl 5.8 Geparkt von 03/06/2024 bis 07/06/2024

Het was volledig ruk en dit omdat bij onze reservatie van 0h15 we annkwamen er niemand was en ook niet te bereiken was heb dus uiteindelijk op een 2x zo dure parking moeten staan en kan niemand bereiken om mn geld terug te vragen

Daniel D fr 10 Geparkt von 14/05/2024 bis 04/06/2024

Rien à dire, à l’arrivée il y avait bien une personne qui nous attendait, et au retour, la personne de la navette était déjà là, il nous attendait et en plus bien sympathique. Très content du service, si je dois reprendre l’avion à Charleroi, sans problème je réserve chez Aeropark.

Karolina L nl 8.3 Geparkt von 20/05/2024 bis 24/05/2024

Prima parkeerplaats, 5 minuten vanaf het vliegveld. Bij het vliegveld moet je nog wel een stuk lopen je word niet voor de deur afgezet.

Wolfhard S de 9.2 Geparkt von 18/05/2024 bis 23/05/2024

Alles bestens und zuverlässig geklappt - selbst zu nachtschlagender Zeit!

hans p nl 6.7 Geparkt von 10/05/2024 bis 21/05/2024

we werden naar een ander parkeerterrein geleid. Dit had men beter vooraf kunnen communiceren. Verder is het ook raar dat ter plaatse nog bijkomende rekening moet afgerekend worden als zijnde tax. Waarom wordt dit niet samen met de hoofdsom afgerekend?

Hans-Peter M de 8.3 Geparkt von 06/05/2024 bis 20/05/2024

Sehr nahe am Flughafen. Abholung klappte vorzüglich. Allerdings war die Adresse schwer zu finden und dann wurden wir in einer Kolonnenfahrt zu einem anderen Parkplatz geleitet.

Nathalie Paul L T nl 10 Geparkt von 13/05/2024 bis 15/05/2024

Always easy to park here

DAVE D nl 8.3 Geparkt von 10/05/2024 bis 13/05/2024

Ik was een beetje argwanend bij het lezen van de mindere reactie's, maar ik vind deze ( voor mij) onterecht. als je op voorhand leest dat je langs de kant wacht bij parking 1 om dan mee genomen te worden naar parking 2, is er niets aan de hand. Parking leek mij veilig en afgesloten. pendelbusje zorgde met een vlotte rijstijl dat je snel aan de luchthaven was. Ook bij de terugkomst waren er snel busjes, we hebben daar max 10 minuten moeten wachten omdat er nog andere mensen voor ons waren. hierover waren andere klanten al aan het reclameren, maar dat lijkt mij niet mer dan logisch dat je enkele minuten verliest. De mensen waren redelijk kortaf, maar te begrijpen als je de hele tijd commentaar en klachten krijgt, die volgens mij niet terecht waren. Voor mij was het een positieve ervaring.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops