Bewertungen für ACE Parking

bei Flughafen Charleroi -
9.1 Hervorragend, beurteilt von 246 kunden
ACE Parking Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 9.1 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.1
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.9
9.4 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu ACE Parking

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Gijsbert Jan D nl 7.5 Geparkt von 27/05/2024 bis 10/06/2024

No problems. The parking was in bad shape, lots of water in the parking. I could keep my keys myself, so that's fine. I would choose Parkcare again.

Eric H nl 9.2 Geparkt von 27/05/2024 bis 08/06/2024

correcte service

Nele O nl 8.3 Geparkt von 28/05/2024 bis 03/06/2024

Goede service. Bij terugkomst binnen de 5 minuten opgehaald aan de luchthaven.

Roger D nl 10 Geparkt von 26/05/2024 bis 03/06/2024

Goede bereikbaarheid, super vriendelijke service, op tijd en snel

Luc N nl 8.3 Geparkt von 25/05/2024 bis 31/05/2024

Waarom € 5,00 taks betalen bij boeking online, terwijl je rechtstreeks boekt geen € 5,00 betaald? Is onduidelijk. De rest was prima.

koenraad D nl 9.2 Geparkt von 21/05/2024 bis 28/05/2024

Goede service,correcte afhandeling!! Met Dank, Dierckx Koen.

Ingrid T nl 10 Geparkt von 22/05/2024 bis 27/05/2024

Goede service. Auto parkeren en je werd snel naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst bel je dat je bent aangekomen en dan is men binnen 10 minuten weer daar om je op te halen.

Luc C nl 10 Geparkt von 21/05/2024 bis 24/05/2024

Alles vlot verlopen, shuttlebusje zéér gemakkelijk, geen lange wachttijden. Voor herhaling vatbaar!

Pieter T nl 10 Geparkt von 20/05/2024 bis 23/05/2024

Parking 1 en 2 waren volzet waardoor we zijn uitgeweken naar de ACE-parking. Dit zal niet de laatste maal zijn ook al zijn de parkings aan de luchthaven opnieuw beschikbaar. Vlotte service, snelle shuttel. Een aanrader!

Els D nl 9.2 Geparkt von 15/05/2024 bis 22/05/2024

Zeer snelle en vriendelijke service. Het droppen en oppikken verliep vlot. De auto’s staan buiten op een niet heel groot terrein, goed beveiligd. Een aanrader.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops