Bewertungen für Park and Go

bei Flughafen Brüssel -
7.3 Gut, beurteilt von 292 kunden
Park and Go Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 7.3 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 7.9
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.3
6.8 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Park and Go

Mein Parkplatz

-

Leider ist dieser Parkplatzanbieter nicht verfügbar, verwenden Sie das untenstehende Formular, um alle Parkplätze zu suchen.

Ad M nl 7.5 Geparkt von 19/05/2024 bis 12/06/2024

Goede service, toffe gast, snelle ophaling bij airport

Kim R nl 3.3 Geparkt von 28/05/2024 bis 11/06/2024

Op de heenweg meer dan een uur moeten wachten, midden in de nacht, terwijl ze aangaven dat het 10 minuten zou duren. Na 30 minuten te hebben gewacht hebben we geprobeerd te bellen en namen ze de telefoon niet meer op. Toen er iemand kwam mochten we in eerste instantie niet instappen omdat het 3:00 was en wij in de reservering hadden aangegeven dat we er om 2:00 zouden zijn. Dat waren wij ook, maar toen kwam er dus niemand. De conversatie hierover was uiterst vervelend. Midden in de nacht een uur in de kou staan met een kleine van 10 maanden en niets vernemen, geen normaal gesprek als er iemand komt, erg vervelend. Aanvullend moesten wij de autosleutel inleveren, ondanks dat anders op de site vermeld staat. Auto's staan meerdere rijen, dus ze verplaatsen je auto om zoveel mogelijk auto's op het terreintje te parkeren. Samenvattend zou ik dit echt niet aanraden! 10 minuten wachten was bij ons een uur op de heenweg en 25 minuten op de terugweg dat je staat te wachten, waarbij het contact dus (in ons geval) vervelend was. Daarnaast moet je er dus rekening mee houden dat je je autosleutel in dient te leveren.

P v nl 4.2 Geparkt von 07/06/2024 bis 10/06/2024

Verkeerde tijd aangekomen bij parkeerplaats Beheerder zeer onwelwillend en onvriendelijk Noodgedwongen uit moeten wijken naar andere parkeerplaats

Martina K nl 7.5 Geparkt von 18/05/2024 bis 09/06/2024

Prima p-plaats en niet te duur. Alleen misschien handig te vermelden op de website welke bussen er van/naar rijden voor als je terugkomt. Chauffeurs spreken geen of nauwelijks Nederlands waardoor vragen lastiger is voor degene die geen Frans spreken.

Bertha K nl 9.2 Geparkt von 01/06/2024 bis 08/06/2024

We werden netjes naar het vliegveld gebracht en na mijn telefoontje ook netjes na 10 minuten weer opgehaald. Vond alleen dat de chauffeur die ons snachts wegbracht wel iets vriendelijker mocht zijn.

Marc R nl 8.3 Geparkt von 26/05/2024 bis 06/06/2024

We moesten toch onze sleutels afgeven omdat parking volzet was.Maar anders o.k

Monique V nl 10 Geparkt von 28/05/2024 bis 04/06/2024

Goede service, vriendelijke mensen. Tot geregeld !! Tot september 👋😉

Claudia v nl 9.2 Geparkt von 28/05/2024 bis 31/05/2024

Duidelijk aangegeven. Heel dichtbij.bij de terminal. Ideaal.

Louis M nl 5.8 Geparkt von 17/05/2024 bis 31/05/2024

Het ophalen van het vliegveld was heel slecht. zeer lange wachttijd en het contact was ronduit asociaal met de medewerker die gebeld werd om te vragen wanneer we nu eindelijk opgehaald werden. Zeker maken wij geen gebruik meer van deze service

Sebastian S de 7.5 Geparkt von 18/05/2024 bis 31/05/2024

+ Schneller Transfer - unser Auto hat nach Rauch gerochen, Beule bzw verzogenes Blech beim abholen entdeckt (ließ sich wieder reindrücken), mussten den Schlüssel (zum umparken) dalassen da die Autos kreuz und quer gestanden haben und der Platz ziemlich überfüllt ausgehen hat.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops