Bewertungen für Nooya Parking

bei Flughafen Brüssel -
8.4 Sehr gut, beurteilt von 32 kunden
Nooya Parking Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.4 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.6
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.0
8.5 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Nooya Parking

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

frank S nl 4.2 Geparkt von 08/06/2024 bis 09/06/2024

1uur moeten wachten tot ze kwamen ophalen. Bij terugkomst.

Johan T nl 9.2 Geparkt von 31/05/2024 bis 07/06/2024

Vlotte afhaling,vriendelijk personeel

H. R nl 10 Geparkt von 30/05/2024 bis 06/06/2024

Voor de volgende vakantiereis een prima parkeerplaats. Zeer vriendelijk personeel. Prijs was prima. Voordeel is dat je de autosleutels niet moet afgeven.

miche d fr 10 Geparkt von 24/05/2024 bis 31/05/2024

Que dire sinon satisfait à 100% de vos services

Caroline D nl 4.2 Geparkt von 18/05/2024 bis 29/05/2024

Zeer slechte service bij terugkomst. Auto afgeleverd en de persoon verwittigd dat onze teruchtvlucht een uur later zou zijn, dus onze oppiktijd ook. Geen probleem zei de man die onze auto in ontvangst nam. Wij volgen alles op onze gsm zei hij. Bij terugkomst gebeld voor op te pikken maar geen gehoor. Viermaal gebeld en geen antwoord. Dan plots een bericht dat we te laat waren volgens onze terug komst tijd en we een anderhalf uur hebben moeten wachten tot ze ons kwamen halen. Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Nooit meer Nooya parking voor ons. Mvg

Ingrid W nl 8.3 Geparkt von 19/05/2024 bis 27/05/2024

goede ontvangst bij aankomst, terugkomst ook vlot geregeld, tip: iets voorzien waar de mensen met hun koffer kunnen wachten op de taxi, een soort bushokje ofzo (bij dit regenland wel nodig)

Jozef E nl 5.8 Geparkt von 18/05/2024 bis 25/05/2024

bijna 2 uur staan wachten voor ik in een bus zat van vliegveld naar parking

Hans R nl 10 Geparkt von 18/05/2024 bis 25/05/2024

Super behandeld Goed te vinden Mooi op tijd

Astrid A nl 7.5 Geparkt von 16/05/2024 bis 25/05/2024

Je wordt vanaf de parkeerplaats naar het vliegveld gebracht en ook weer opgehaald. Bij het ophalen moesten wij 3 kwartier wachten

Ann L nl 7.5 Geparkt von 20/05/2024 bis 23/05/2024

Goedkope parking dichtbij de luchthaven, bij aankomst zag het er wel wat rommelig uit, een geluk dat het niet regende want we moesten even wachten op andere reizigers en het shuttlebusje was er ook nog niet en je kon nergens schuilen. Al bij al wel een goed verloop gehad, maar ik denk niet dat we hier een volgende keer gaan parkeren, we waren bij vertrek toch niet overtuigd. Er is thans verbetering mogelijk, een schuilhuisje en verharding van het terrein maken al een heel andere indruk.

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops