Bewertungen für Holiday Inn Brussels Airport

bei Flughafen Brüssel -
7.5 Gut, beurteilt von 29 kunden
Holiday Inn Brussels Airport Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 7.5 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.0
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.4
7.2 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Holiday Inn Brussels Airport

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Edmond H fr 10 Geparkt von 01/06/2024 bis 12/06/2024

Bons services...je recommande

Wim - Ingeborg D nl 5 Geparkt von 02/06/2024 bis 11/06/2024

Alle info wordt gevraagd betreffende de vluchten. Aan de hand daarvan (waarom wordt deze info anders gevraagd????) worden er patkings voorgesteld. Dus ga je ervan uit dat er alleen parkings worden voorgesteld waar er dus een shuttle service voorzien is op het uur van aankomst en vertrek. Bij ons bleek er geen shuttle service meer was op het uur dat wij geland zijn. Dus moesten wij nog eens apart een taxi betalen. Ik heb dit pas gezien bij het uitprinten van de papieren. Dus contact opgezocht via mail. Pas 36 uur later antwoord. Op WhatsApp bericht zelfs geen antwoord. En dan kwam de uitleg dat je telkens nog s op de website van de voorgestelde parking moet alle voorwaarden bekijken. Als ik bij Parkos parkeerplaats met shuttle aanvraag dan is er ALTIJD een shuttle voorzien naar en terug de luchthaven. Dus wou ik dat mijn boeking desnoods nog aangepast werd naar een parking waar er dus wel nog een shuttle service terug was maar helaas

jurgen m nl 7.5 Geparkt von 04/06/2024 bis 09/06/2024

Goede ligging kortbij luchthaven. Ruime parking relatief goedkoper dan andere maar dit lijkt zo als uw uren overeenkomen met de shuttlebus. 1 nadeel check de uren van shuttlebus want rijd niet tussen 10,10 uur en 18.00 uur. Dus moet je dan een taxi nemen en zit je toch aan je tarief wat je bij andere ook betaald dus zelfs de keuze maken.

Guy N nl 8.3 Geparkt von 29/05/2024 bis 07/06/2024

perfecte locatie dicht bij het vliegveld. jammer dat shuttle bij terugkeer niet meer rijdt na 10u .

Marleen V nl 6.7 Geparkt von 24/05/2024 bis 31/05/2024

Heen reis was goed ,terug reis moesten we zelf een taxi regelen .Dat was niet verteld

Matthias V nl 2.5 Geparkt von 23/05/2024 bis 31/05/2024

Zeer ontevreden ! Bij aankomst was er geen bord met een kleine uitleg waar u zich moest bevinden voor de shuttle. Na 10x bellen kregen we antwoord: begeef u naar de receptie van het hotel daar komt de shuttle. Eenmaal aan de receptie terug 15 min wachten ... bleek dat de shuttle pas 30min later terug zou zijn. We zouden dus pas minstens 1u na aankomst op jullie parking op de luchthaven aankomen, dit was voor ons te laat. Tijdens het boeken laten jullie uitschijnen dat de shuttle min of meer klaar zou staan aan de parking. Dit is in de verste verte niet zo. Hierdoor hebben we zelf naar de luchthaven moeten rijden en onze wagen moeten parkeren op de frontparking van Brussels airport. Wij zullen jullie service zeker niet aanraden en hier ook zelf geen gebruik meer van maken. Liever meer betalen voor een degelijke service dan op deze manier. Matthias Vandendriessche

Bart P nl 7.5 Geparkt von 23/05/2024 bis 30/05/2024

Het enige wat er ontbreekt is het feit dat de parking niet overdekt is.

Oguzhan Z de 9.2 Geparkt von 20/05/2024 bis 30/05/2024

Alles ok immer wieder

Noella F nl 7.5 Geparkt von 24/05/2024 bis 27/05/2024

Parkeren ging vlot . Er wordt melding gemaakt van een shuttlebus maar let op die rijdt maar tot 10 uur s’morgens en dan ben je bijna verplicht om een taxi te boeken wat me 15 € heeft gekost om tot aan de vlieghaven te geraken . S’avonds ging het super vlot met de schuttlebus .

Shirley G de 7.5 Geparkt von 18/05/2024 bis 25/05/2024

Leider, fuhr der Shuttlebus nicht zu den Zeiten, nach 10.30 Uhr für Abflüge gab es keinen mehr und bei Ankuft vor 16 Uhr auch nicht. Taxi muss daher hinzugerechnet werden. Immerhin 50 Euro für hin- und Rückfahrt.

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops