Bewertungen für NH Schiphol Airport

bei Flughafen Amsterdam -
8.7 Sehr gut, beurteilt von 67 kunden
NH Schiphol Airport Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.7 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.0
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.4
8.6 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu NH Schiphol Airport

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Ad D nl 10 Geparkt von 26/05/2024 bis 10/06/2024

Overnachten in het NH hotel Schiphol voor een vroege vlucht is heel relaxed op vakantie gaan. En bij terugkomst komt de NH shuttlebus weer voorrijden. Zeker een aanrader!!

Werner W nl 10 Geparkt von 29/03/2024 bis 09/04/2024

Alles was super goed geregeld. Vlotte en vriendelijke ontvangst in NH Schiphol hotel.

Michael H de 10 Geparkt von 01/07/2023 bis 16/07/2023

Das Zimmer war für uns 3 sehr geräumig, sauber und komfortabel. Das Frühstück war klasse (schon ab 5.30 Uhr!), der Parkplatz o.k und der Shuttle zum Flughafen top organisiert. Vielen Dank an das Team vom NH Hotel!

Leonardus.M.A.M. d nl 10 Geparkt von 17/01/2023 bis 17/03/2023

Wij zijn erg blij dat we ParkCare hebben gevonden toen wij zochten naar een Hotel met parkeermogelijkheden voor langere tijd. Die is erg moeilijk te vinden met een redelijke prijs. Maar bij ParkCare is ons dat wel gelukt en dat is fantastisch geweest. Bij het NH Hotel, waar men ook erg vriendelijk was en wij bij afhalen van de auto wederom geen problemen hebben gehad. Dus ParkCare, ga zo door en ons zullen jullie vast weer tegenkomen als wij willen reizen.

Volker L de 9.2 Geparkt von 06/02/2023 bis 25/02/2023

Hallo, prima Zimmer und ruhige Übernachtung trotz Fenster zur Landebahn. Leider nur Schiebetür zum Bad/WC Bereich. Klasse Frühstück mit sehr großer Auswahl. Transfer zum Flughafen und zurück zum Hotel halbstündig. Transferzeit ca. 15 min. Parken und Ausfahrt am Hotel unproblematisch. Man bekommt beim Auschecken aus dem Hotel schon die Ausfahrkarte für die Schranke mit.

Alexander M nl 7.5 Geparkt von 19/01/2023 bis 03/02/2023

Prima oplossing om erg vroeg vertrekken van huis te voorkomen, met een onverwacht goed ontbijt in het NH-hotel dichtbij Schiphol. Wel verwarrende informatie over vertrektijden. Gaan die nu over de vlucht of het hotel. Dat moet beter. Verder niets dan lof.

Dietrich H de 9.2 Geparkt von 20/10/2022 bis 30/10/2022

...kann ich wirklich empfehlen.

Monique P nl 10 Geparkt von 06/10/2022 bis 17/10/2022

Wij hebben voor het eerst deze optie genomen. Heel goed geslapen daarna een overheerlijk ontbijt en op t gemak met de shuttle naar schiphol. Na de vakantie weer netjes opgehaald door de shuttle en naar het hotel gebracht om de auto op te halen. Dit was zoooo fijn en zeker een aanrader voor iedereen. Hoe fijn kan je vakantie beginnen. Kon niet beter. Thnx

Alexandra K de 9.2 Geparkt von 03/10/2022 bis 16/10/2022

Alles bestens

Nils M de 9.2 Geparkt von 23/09/2022 bis 02/10/2022

Top

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops