Bewertungen für Eazzypark A1 Schiphol

bei Flughafen Amsterdam -
9.3 Hervorragend, beurteilt von 725 kunden
Eazzypark A1 Schiphol Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 9.3 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.4
Preis-Leistungs-Verhältnis 9.0
9.3 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Eazzypark A1 Schiphol

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Andrea H nl 10 Geparkt von 10/07/2024 bis 17/07/2024

Snelle vriendelijke medewerkers en service

Bert E nl 10 Geparkt von 01/07/2024 bis 16/07/2024

Alles zeer vlot verlopen en zeker voor herhaling vatbaar.

MJ S nl 6.7 Geparkt von 02/07/2024 bis 13/07/2024

Het vertrek op dinsdag 2 juli was prima geregeld. Avond ervoor nog een wijziging ontvangen mbt het huisnummer (direct ernaast) en verliep goed. De shuttle stond klaar en binnen 10 minuten was ik op Schiphol op de nieuwe overdekte locatie op de beganegrond voor de busjes en taxi's voor alle vervoerders. Mij werd door de chauffeur (bijzonder aardig) verteld om foto's te nemen en het op te schrijven op de visitekaart van Eazy Park ivm het ophalen op DEZE nieuwe locatie! F6-F9 en middenperron. Ook 3 andere passagiers op 5 juli kregen van dezelfde chauffeur, exact hetzelfde te horen, "Goed onthouden dus, hier worden jullie opgehaald!" Bij aankomst zo gezegd, zo gedaan. Gebeld naar het algemene nummer toen we de bagage opgehaald hadden. Dit algemene bandje gaf ons inziens nog het oude ophaalpunt aan, want een week eerder hadden ik en de passagier van 5 juli nog nadrukkelijk andere informatie gekregen. Geen contact verder mogelijk via een klantenservice!! en ook wij zijn niet teruggebeld nadat we 3x gebeld hadden. Dus gewacht en gewacht.... en gewacht... Ook de passagier van aankomst op vrijdag stond erbij. Na 50 minuten in de harde wind en redelijk koud weer, waren wij het zat. We hebben nog de chauffeur 1x op het 06 nummer (prive) kunnen bereiken, maar hij gaf ons aan " ons niet te kunnen helpen". We hebben nogmaals het algemene nummer gebeld. Geen mogelijkheid om in te spreken, blijkbaar ook niet interssant genoeg om ons terug te bellen als we 3x gebeld hebben. We stonden op het punt om een taxi/über te bellen, omdat we het zoals gezegd koud hadden en het zat waren. Dus een hele dikke vette min mbt het algemene nummer!!! Een andere vervoerder gesproken en hij was zo vriendelijk om ons terug te brengen naar de parkeerplaats van EazyPark Schiphol. Hij gaf aan dat een mevrouw een week eerder al 1,5 uur had staan wachten! Een hele grote pluim en een 10 voor deze vervoerder. Binnen 10 minuten waren we terug bij onze auto's. Graag ontvangen wij een reactie op deze beoordeling en hoe EazyPark Schiphol "snel geregeld" ons denkt te compenseren voor de belabberde communicatie en de vertraging . M.vr.gr. MJ Schrage (referentie AF-EXJH3ZZ) RJG Vermeulen

Anna Marie R nl 10 Geparkt von 01/07/2024 bis 13/07/2024

Topservice ! Alles verliep heel vlotjes. Wij zijn fan !

Linda M nl 8.3 Geparkt von 30/06/2024 bis 11/07/2024

Goede service. Ik neem jullie volgende keer terug

Vincent K nl 7.5 Geparkt von 29/06/2024 bis 07/07/2024

Alles prima geregeld. Ook vervoer naar en van Schiphol. Goedkoper dan bij Schiphol zelf.

Mari S nl 9.2 Geparkt von 24/06/2024 bis 05/07/2024

goed alternatief voor parkeren op schiphol. We werden vrij snel opgehaald nadat we doorgebeld hadden dat we de koffers hadden.

Bram F nl 10 Geparkt von 30/06/2024 bis 04/07/2024

Zeer vriendelijk personeel. Kreeg zelfs een koffie aangeboden. Ze doen er alles aan om je zo snel als kan op het vliegveld te krijgen. Telefoondienst om opgehaald te worden werkt perfect.

Birgit S de 10 Geparkt von 27/06/2024 bis 04/07/2024

Hat alles hervorragend geklappt. Mitarbeiter sehr freundlich und hilfsbereit. Transfer zum Flughafen hat super funktioniert, alles einfach durch gute Organisation. Gerne wieder.

Ronald B nl 8.3 Geparkt von 25/06/2024 bis 01/07/2024

Aardige mensen. Snel weggebracht en gehaald. Kost natuurlijk wel serieus geld maar overweeg het de volgende keer zeker weer te doen

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops